Autentisering med MinID

Top  Previous  Next

GeoInnsyn kan leveres også med autentisering med ID-Porten og innlogging med MinID

clip0001

Klikk på link for innlogging og du får opp en egen innloggingside for ID-Porten. Her velger du elektronisk ID for innlogging til GeoInnsyn.

Autentiserte brukere får utvidet tilgang og mulighet for å lagre og bruke egne bokmerker.

clip0002

Etter autentisering blir du automatisk rutet tilbake til oppstartssiden for applikasjonen

Fra denne velger du et prosjekt for visning av kartlag og geografisk informasjon